NOUA DACIA GIU JUKE

Având în vedere că industria automobilistică este sub imensă presiune în tranziția incertă către vehiculele hibride, producătorul de la Mioveni a venit cu o replică îndrăzneață aruncată pe carosabil în fața noului Nissan Juke.

Și anume, noua Dacia Giu Juke.

Iar geniul carpatin nu se dezminte. A atacat problema exact acolo unde niponii nu au expertiză.

Pentru că Dacia Giu Juke are un motor hibrid ce merge și cu țuică de prune la glajă și cu oțet de mere la bute și cu zaibăr oltenesc la pet. Combustibili bio ce generează energie verde-n față de care japonezii nu au mai auzit de la shogunat încoace.

Încă se lucrează la noxele ce scapă în mașină și care, atunci când organul poliției rutiere îți spune să dai geamul jos ca să sufli în caserolă, se evaporă pe geam. Alcoolemia din mașină este atât de ridicată încât organul uită instantaneu scopul vizitei cu etilotestul în mână.

La acest prototip de vehicul nu se folosește vaselină ci untură de porc filtrată de jumeri. Antigelul din radiator e pe bază de moare de varză cu sare fără iod .


Propulsorul cu arbore cu pas reglabil e în doi timpi și trei mișcări, atingând suta în două secunde. Suta de țuică. Pornește la cheie. Cheia franceză (fiindcă Dacia este sub patronatul francezilor de la Renault).

Și, cu totul excepțional, saboții de frână se află în picioare la șofer. (Se poartă discuții să se importe saboți olandezi din lemn de plop).

De asemenea, airbagurile sunt făcute din beșică de porc, prietenoasă cu mediul înconjurător. Dar nu și cu mediul islamic.

Tapițeria este făcută din piele de gât golaș de cocoș sălbatic de munte. Pe care dacă o freci bine se transformă în cort de camping.

Portbagajul e încăpător mai mult decât suficient. Poți băga frigiderul în picioare. Fiindcă portbagajul nu are capotă.

Parbrizul și luneta sunt pliabile pentru a asigura aer condiționat. Condiționat de lipsa ploii.

În off road, Dacia Giu Juke se deplasează și pe bază de apă și are împingțiune 4×4. Sau 6×6. Depinde de câți sunt în mașină și sunt dispuși să împingă la ea. Dacă au destulă apă de băut.

Se vor folosi la anvelope doar materiale reciclabile, cum ar fi pielea de opinci. Pentru că nu se desumflă niciodată. Fiindcă nici nu se umflă vreodată.

După cum puteți observa, conceptul este super tehnologic, super ecologic și super românesc.

Se așteaptă un mare succes pe piață.

Pe piața de zarzavaturi.

Alege o sumă

Sau introdu o sumă personalizată

$

Un gând despre „NOUA DACIA GIU JUKE

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.