ROLSEX

Ultimul răgnet în materie de ceasuri de mână pentru milionari, din gama Rolex, se numește ROLSEX.

Un pas mic pentru încheietura mâinii, un salt uriaș pentru pelvis și încheietura inghinală.

Pentru că, evident, Rolul unui astfel de ceas este să depisteze, să stimuleze și chiar să cronometreze Sexul.

Tocmai de aceea este prevăzut cu copertă de inox pe spate și rezistă la vâscozitate, rămânând pe mână până la o anumită adâncime. Chiar și după scufundări repetate. Depinde unde o băgați.

Cum funcționează un ROLSEX ?

Posesorul sau posesoarea (după gen și caz), trebuie să păstreze ca ținută obligatorie doar ceasul la încheierura mâinii. Fără babețică, bigudiuri sau proteză dentară. Fără scutece cu buzunar pentru telefon. Fără șpilhozeni matlasați de bumbac sau bermude hawaiene cu cocotieri. Fără țițico-nădrag. Fără costumul lui Adam, fără pojartierul Evei. Nici papion, nici sutien push up cu sârmă. Fără cătușe cu blăniță roz sau lesă de piele cu bilă de popice-n gură. Nimic. Doar ROLSEX.

Tehnologia de ultim răcnet al ceasului constă în faptul că emite niște infrasunete imperceptibile urechii umane, dar care atacă direct glandele salivare ale partenerilor, amplificându-le pofta și glanda hipofiză, imediat sub hipotalamus.

Ceasul poate depista de la o distanță impresionantă orice libidinos cu libidoul pe dos, generând înțepături avertizătoare sau stimulatoare (de la caz la caz), la modul discret și grațios în țesutul adipos. 

Însă, dacă durata sexului este mai mică decât durata de ardere a unui chibrit, ceasul se autosesizează și se dă cu o oră înapoi. Ca să te facă să crezi că încă nici nu ai început.

Dacă observați că perna partenerului posesor de ROLSEX este plină de bale dimineața, îl puteți suspecta legitim de vise erotice umede. Consumate fără voi și în mod egoist.

Aceasta este partea negativă a acestei tehnologii de top.

Dar vă puteți consola cumpărându-vă propriul ROLSEX.

Un gând despre „ROLSEX

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.